Theekransje

Hoi, Theekransje hier.

Wie zijn wij? Dewi, Esther, Britt, Sietske en Anita. Vijf vriendinnen die houden van schrijven, dezelfde acteurs leuk vinden, ontzettend veel gedeelde interesses hebben en altijd te hila zijn (da’s Theekransiaans voor hilarisch). Tijdens een warme herfstavond in het zuiden van Frankrijk met twee toyboys aan elke arm (okay, misschien niet helemaal) kregen we het briljante idee om samen een blog te beginnen!

Op dit blog kun je genieten van onze hersenspinsels, van meningen over hoe tolerant Nederland volgens ons is, tot waarom jij niet de lievelingsmens bent van jouw lievelingsplaneet. We praten over zo’n beetje vanalles! Behalve make-up enzo, want een beautyblog is dan weer niet ons ding.

Dus pak een kop thee, ga lekker zitten en lees met ons mee!

Over de schrijvers

Anita - Ja, ik ben iemand die gelooft dat Pluto een planeet is, lava lampen te hip vind en teveel boeken, te weinig tijd heeft. Ik vind oude spullen tof maar ben ik dan een hipster? Ik schrijf onder andere over oude zooi verzamelingen, toffe plekken in Nederland (ze bestaan!) en wat ik denk over die film die jij zo geweldig vond.

Lees Anita's stukjes!

Britt – 26 jaar – Ik word blij van thee, muziek, tv series, films, boeken, slapen en sarcasme. Maar vooral van thee. Thee is belangrijk. Ik heb meningen over dingen.

Lees Britt's stukjes!

Dewi - 26 - Ik ben het wandelende exemplaar van Wikipedia, zelf benoemd guru als zweefteef en mijn levensmotto is: ‘eten is lekker’. Ik praat graag met hashtags in het echte leven, #hila. Mensen die niet lachen om hun eigen grapjes hoef ik niet te kennen. Ik schrijf niet over saaie drollen en vies eten.

Lees Dewi's stukjes!

Esther - 24 - Student Intersectional Gender Studies. Fervente hashtag-misbruiker. Ik heb een zwak voor genetisch gemanipuleerde supersoldaten of anderszins onbereikbare figuren. Steve Rogers en ik hebben dezelfde seksualiteit. Expert op het gebied van Chris Evans’ baard, social justice, en Sharknado.

Lees Esther's stukjes!

Sietske - 26 - Ik heb sinds kort een hipstertas, vind eten lekkerder als het in de vorm van een dinosaurus is en heb een zwak voor onbereikbare mannen die blauw zijn. Ik ben baas in pixelneuken, de iPod music quiz en mijn stem kwijtraken. Verwacht van mij schrijfsels over reizen, fanculture en praktische tips.

Lees Sietske's stukjes!

Twitter / Instagram